Amire igazán büszke vagyok...

15eve_egyutt_nagy

András több mint 20 éve szoftverfejlesztő, az egyedi B2B webáruházak készítésére specializálódott. Korábban ügyviteli szoftverünk, az InCash fejlesztésében is részt vett, ezért a két rendszer összeköttetését egy kézben tarthatta. Közel egy év közös munkájának az eredménye az új nagykereskedelmi webáruházunk. Kifaggattuk a nehézségekről és a sikerélményekről is.

Sok nagy projektben vettél már részt. Mi az, ami az overgate.hu áruházban igazi kihívás volt?

Két nagy kihívás volt a projektben. Az egyik az InCash rendszerrel való integráció az általad kért egyedi megoldások miatt. Ilyen volt például a késztermékek (szettek) kezelése, melyek több részből állnak össze és ezek automatikus legyártása megrendeléskor. A másik nagy kihívást a webáruház megjelenése jelentette, tehát az, hogy minden eszközön professzionálisan nézzen ki. A legtöbb okostelefonon, tableten, asztali gépen vagy asztali gépen osztott képernyőn is hibátlan legyen a megjelenés és a kezelhetőség.

Nagyon megnyúztunk az igényeinkkel. Mit gondolsz a végeredményről? Melyik részre vagy menüpontra vagy a legbüszkébb? 

Igen, ez valóban így van. :) Kimerítő volt a projekt, de szerintem itt azért még nem ért véget. Azt vallom, hogy egy profi webáruház folyamatosan fejlődik, hiszen igazodnia kell a vásárlói igényekhez. Úgy gondolom, hogy a végeredmény nagyon letisztult és felhasználóbarát lett, amire igazán büszke vagyok. 

Vannak-e olyan fejlesztési terveid a tarsolyodban, amelyek egyedülállóak Magyarországon?

best_partner_dij
Igen, de egyenlőre ez maradjon az én titkom :).

A végén mindannyian belehúztunk. Rengeteget csiszolgattuk az oldalt az élesítés előtt. Hány órát szeretnél most aludni, és lesz-e időd rá?


Jól látod, a fejlesztés vége valóban nagyon feszített tempójú volt. Általában ez így szokott történni, hiszen ilyenkor találkozik a rendszer a tényleges felhasználókkal, a megrendelő ilyenkor látja egészében a projektet, és ilyenkor fogalmazódnak meg még benne fontos gondolatok. Ritka az olyan megrendelő, mint ti, akik ilyen alaposan és minden részletre kiterjedően átnézik a rendszert. Ez egyrészt sok plusz feladatot ró a fejlesztőre, ugyanakkor garantálja, hogy egy rendkívül jól használható áruházat üzemelhetünk be. És hogy hány órát szeretnék aludni? Az összeset. :)

beninca_csoportkep_bejaratnal
Pároddal most várjátok a második babát. Mesélj kicsit a magánéletedről is!

A lassan hatéves Olivér fiamra nagyon büszke vagyok! Most kezdte el az óvodában az utolsó évet. Régi közös vágyunk volt Olivérnek egy kistestvér. A feleségem a 22. hétben jár, és nagyon várjuk már a babát. Mivel bővül a család, terveink közt szerepel a költözés is. Nagyon szeretnénk egy nyugodt környéken, szép kertes házban élni. Bízom benne, hogy a terveink szerint alakulnak a dolgok, és a munka mellett a családra is mindig jut majd időm.

Biztos fogunk még fejlesztéseket kérni tőled, de azért mindig hagyj elég időt rájuk. Mi kicsit várhatunk. :) Köszönjük a klassz webáruházat, és jó egészséget kívánunk nektek!