COVID-19: Mindent megteszünk!

15eve_egyutt_nagy

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

A COVID-19 koronavírus világjárvány terjedése ellen mindannyiunknak tennünk kell! Nem csak magunkért és a családunkért, hanem mindenkiért. Mi leginkább az idősekért aggódunk. A veszély számukra nagyon is reális! Lehet, hogy rajtunk szinte csak átszalad a fertőzés, vagy akár tünetmentesen, tudtunk nélkül fertőzünk, de szüleink és nagyszüleink nagy veszélyben vannak!

Ne vigyük a vírust haza!

A járvány megfékezése és mindannyiunk egészsége érdekében az alábbi intézkedéseket hoztuk:

Kerüljük a személyes kontaktust!

Kérjük, használják nagykereskedelmi webáruházunkat! Az új regisztrációkat extra gyorsasággal elvégezzük!

Vásárlás személyesen.

Telephelyünkön 2020. március 23-tól a személyes kiszolgálás csak nagyon korlátozottan, indokolt esetben vehető igénybe! Ez esetben előzetes időpont egyeztetés és írásos megrendelés szükséges. Az árut összekészítve hátul, az áruátvételi részen, az udvaron tudjuk átadni. Kérjük, csengessen a garázskapuk melletti ajtón! Az időpont egyeztetés ellenére elképzelhető, hogy várakozniuk kell. Amennyiben sor alakul ki, tartsák egymástól a 2 méteres távolságot! Személyes konzultációra az intézkedések visszavonásáig nincs lehetőség! E-mail-ben, telefonon, Skype-on, Viber-en 17 óráig állunk rendelkezésre! Update 2020.06.08: A megszokott nyitva tartási időben (H-P 08:00-17:00) üzletünkben várjuk Önöket! Kérjük, viseljenek arcmaszkot, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt és tartsunk egymástól 2 méter távolságot! Köszönjük!

Fertőtlenítés mindenhol!


Először is szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy elfogadták és támogatják a múlt héten bevezetett óvintézkedéseinket! Jó érzés, hogy aki csak tehette, a webáruházunkban rendelt, a személyesen érkező vásárlóink többsége pedig maszkban és kesztyűben vette át az előre összekészített csomagját a hátsó ajtónknál. Így sokkal könnyebb odafigyelnünk a maximális higiéniára és egymásra. Mi minden egyes vásárlónk előtt és után kórházakban is használatos, prémium minőségű kéz- és felületfertőtlenítőket használunk:


best_partner_dij
- Innoveng INNO-SEPT magas etanol tartalmú higiénés kézfertőtlenítő gél.
- MT36 alkil-dimetil-benzil-ammónium-klorid alapú baktericid - virucid fertőtlenítő hatású folyékony szappan.
- MT52 didecil-dimetil-ammónium-klorid alapú baktericid - virucid felületfertőtlenítő (termékek, kilincsek, csengő, tollak, bélyegzők, bankkártya terminál, asztalok, stb...).
- AM 100% alkohol spray (főleg a szervizbe érkező termékeknél használjuk).

Továbbá raktárunkban és az áruátadás helyére Germicid UV-C lámpatesteket szereltünk fel. A lámpák mozgásérzékelővel vannak ellátva. Egészségünk védelme érdekében jelenlétünk alatt lekapcsolnak. 
Bejövő szállítmányok, szerviz:

3 hete minden bejövő szállítmányt MT52-vel kívülről fertőtlenítünk és  minimum 5 napig "pihentetjük". A felbontásra és szortírozásra csak ezután kerülhet sor. Ugyanígy járunk el a szervizünkbe érkező, javítandó termékkel. Így a javítások átmenetileg több napig tartanak majd.

Biztonságos csomagok!

A mai naptól minden egyes kimenő csomagot (* szintén fertőtlenítés után!) teljes felületén stretch fóliába csomagolunk. Bár az Expressz One futárszolgálat is nagyon odafigyel, a csomagok több depón és több kézen át jutnak el a címzettekhez. Ezért azt javasoljuk, hogy a kézhezvétel után távolítsák el és dobják ki a strech fóliát, majd alaposan és hosszasan mossanak kezet legalább szappannal!
* a fertőtlenítőszer egyes termékcímkéken a szöveg elmosódását okozhatja. 

beninca_csoportkep_bejaratnal
Az értékhatártól független ingyenes kiszállítást Május 31-ig vállaljuk!

Kerüljük a készpénz használatát!

Kérjük, hogy válasszák az előre, vagy az azonnali átutalást, esetleg a bankkártyás fizetést. Ezek másodperceken belül teljesülnek. A bankkártya terminál is minden vásárlónk után fertőtlenítésre kerül (MT52).

Készletinformáció és árak!

Szerencsére az utóbbi hónapokban beszállítóinktól jelentős készleteket vásároltunk, melyek nagy része még a kedvezőbb EUR és USD árfolyamon érkezett. Ezért áremelés csak 2020. június 1-től lesz. 

Őszintén reméljük, hogy hamarosan vége lesz ennek a rémálomnak és minden visszatér a régi kerékvágásba.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Jó egészséget mindenkinek! Vigyázzunk egymásra! 

Az Overgate csapata 

(az intézkedéseink a magyar kormány rendeleteivel összhangban, visszavonásig érvényesek!)