Folyamatos áruellátás!

15eve_egyutt_nagy

Megnövelt készletek:

Szerencsére az áruellátásunk zökkenőmentes! Minden beszállító partnerünknél folyamatos a gyártás! A Kínai és Hong Kong-i gyártóknál kissé megnövekedett a gyártás ideje, ezért megnöveltük készleteink értékét és a jövőbeni rendeléseknél is szépen rászámolunk a mennyiségekre. Ezt nagyon komolyan vesszük. Készletünk összértéke jóval meghaladta a 200 millió forintot!  

Várható import szállítmányok:

A héten érkezik fogasléc szállítmányunk szintén Olaszországból. Sok 12mm-es fém fogasléc lesz a kamionon. A vírus helyzet miatt késve készültek el a CONTROL proximity kódzárak. A legkeresettebb CON-M1-ből gyorssegélyként vonattal érkezik egy kisebb adag a napokban. A teljes szállítmány is vonattal fog elindulni a jövő héten. SMARTCAM wifi-s kamera szállítmányunk Május 15-ére készül el, így az érkezésük Júniusra várható. Addig várhatóan kitart a készletünk. A következő BENINCA és ZOA szállítmányt is Június elejére várjuk.

Tartjuk az akciós árakat Május 31-ig! Hogyan csináljuk? Eláruljuk a titkot! :)

Többen kérdezték, hogy hogyan csináljuk ezt, amikor mindenki azonnal nagyot emelt az elszállt árfolyamok miatt. A válasz egyszerű: Egyrészt arra törekszünk, hogy minden termékünkből 3-4 havi készletünk legyen, másrészt a szállítmányok nagy részét (extra kedvezményekért cserébe) előre fizetjük. Így eddig nem volt indokolt az árak emelése. Viszont egyre több szállítmány érkezik már kedvezőtlen árfolyamon. Az akció végéig a meghirdetett árakat biztosan tartjuk, de utána nekünk is árat kell emelnünk! Az új árlista készülget és Június 1-től lép majd érvénybe! 

best_partner_dij
Sok új termék 2020-ban:

A tavalyi évben is több gyártótól rendeltünk termékeket tesztelésre. Sajnos voltak köztük silány minőségűek is, de találtunk kiválóakat, melyekből rendeltünk. A nyári akciónkban debütál majd egy remek ajtónyitó automatika 150 kg ajtósúlyig, csúszó és csuklókarral, mikrohullámú radarokkal. Érkeznek még ajtótartó mágnesek 5 féle kivitelben, 2 új Smartcam modell, valamint újabb nyomógombokkal is bővítjük választékunkat.

beninca_csoportkep_bejaratnal
Tesztelése érkezik 2 újabb ajtónyitó automatika mikrohullámú és infravörös érzékelőkkel, 8 féle fotocella kapukhoz, wifi és ujjlenyomatos proxy kódzárak, Smart Lock zárak, univerzális rádióvevők és wifi kapuvezérlők. Továbbá előkészületben van egy újabb kizárólagos szerződés megkötése is. A termékcsoportot még nem áruljuk el. :) 


Ingyenes kiszállítás!


Az értékhatártól független ingyenes kiszállítást is Május 31-ig vállaljuk! Június 1-től visszaállítjuk a nettó 40.000Ft-os értékhatárt.

Biztonságos csomagok!


Az előző bejegyzésünkben írtunk a vírushelyzet miatti óvintézkedéseinkről és az új csomagolási módszerünkről. A kormányunk rendelkezéseitől és a helyzet alakulásától függetlenül a fertőtlenítéseket és az extra csomagolásokat továbbra is jó ideig folytatjuk!

Jó egészséget mindenkinek! Vigyázzunk egymásra! 

Az Overgate csapata