Rólunk

Köszönjük, hogy honlapunkra látogatott!

BEMUTATKOZÁS

Az Overgate-et 2004-ben alapítottuk azzal az elgondolással, hogy egy olyan nagykereskedést hozunk létre, ahol a prémium minőségű termékek mögé becsületes munkával profi háttér támogatást teszünk. A vásárlás előtti műszaki tanácsadással és rendszer tervezéssel azt kívánjuk biztosítani, hogy a telepítésre kerülő eszköz hosszú távon és megbízhatóan működjön. A palettánkon található termékek 97%-a raktárról elérhető, csakúgy, mint a javításhoz szükséges alkatrészek.  

FILOZÓFIÁNK, CÉLJAINK

A pénz nem minden... Fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott termékek hozzáértő kezek által, szakszerűen legyenek telepítve. A termékekhez adott szolgáltatásokkal célunk nem más, mint hogy a szakmánkban a legjobbak és legelismertebbek legyünk, valamint, hogy vásárlóink stabil beszerzési forrásnak tartsanak minket. Csapatunk minden tagja sajátjának érzi a céget, mert szeretjük, amit csinálunk. Ügyfeleink sok esetben barátokká "válnak" és ez nekünk igazi érték!!!

CSAK NAGYKERESKEDELEM

Ezt külön szeretnénk kiemelni! Kizárólag szakmabeli telepítők, viszonteladók és gyártók részére kínáljuk termékeinket.Valljuk, hogy egy nagykereskedésnek valóban nagykereskedelmi tevékenységet kell folytatnia. Nem hirdetünk kiskereskedelmi akciókat sem újságban, sem plakátokon, sem kiállításokon. Nem vesszük el a munkát viszonteladó és telepítő Partnereink elől!

MINŐSÉG

Cégünk kizárólag minőségi termékeket forgalmaz. Minden új terméket a forgalomba hozatal előtt alapos tesztelésnek vetünk alá. Amennyiben valamely termékünk meghibásodási aránya meghaladja a  0,6%-ot, akkor a forgalmazását felfüggesztjük, illetve befejezzük.

STRESSZMENTESEN

Sokan mosolyogni fognak, hogy hogy kerül ez az oldalunkra, de számunkra talán az egyik legfontosabb rész. Majdnem minden betegség lelki eredetű, amiben a stressznek sajnos kiemelt szerepe van. Minket minden nap vár otthon a kis családunk, akikért dolgozunk. Ezért mindent úgy alakítunk, hogy egész nap jól érezzük magunkat és délután mosolygósan menjünk haza hozzájuk.   

Látogass el hozzánk és ismerd meg csapatunkat! :)